wczoraj (09.06)
Brak pozycji do wyświetlenia
06:00 Top Chef 18
reality show
06:50 Prosta kuchnia Mary
magazyn kulinarny
07:15 Telesprzedaż
magazyn reklamowy
08:00 Rodzinna kuchnia Donala
magazyn kulinarny
08:30 Rodzinna kuchnia Donala
magazyn kulinarny
09:00 ABC gotowania - kuchnia grecka
magazyn poradnikowy
09:30 Dzień dobry, śniadanie 2
magazyn kulinarny
10:00 Cudne wypieki Juliet
magazyn kulinarny
11:00 Słodka jak Sugar
magazyn kulinarny
11:30 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
12:00 ABC gotowania - kuchnia amerykańska
magazyn kulinarny
12:30 M jak mięso 7
serial dokumentalny odc. 5, sezon 7
13:00 Zgrillowani 2
magazyn kulinarny
13:30 Dzień dobry, śniadanie 2
magazyn kulinarny
14:00 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
14:30 Ainsley i śródziemnomorska potęga smaków
serial dokumentalny odc. 4
15:30 Ainsley i śródziemnomorska potęga smaków
serial dokumentalny odc. 5
16:20 M jak mięso 7
serial dokumentalny odc. 5, sezon 7
16:50 Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę
serial dokumentalny odc. 8
17:20 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
17:50 U sąsiadów w kuchni 12
serial dokumentalny odc. 2, sezon 12
18:20 U sąsiadów w kuchni 12
serial dokumentalny odc. 3, sezon 12
18:55 M jak mięso 7
serial dokumentalny odc. 5, sezon 7
19:20 Domowa piekarnia Kucharskiego 5
magazyn kulinarny
19:50 Jamie Oliver: Superfood na co dzień
serial dokumentalny odc. 4
20:50 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
21:25 Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę
serial dokumentalny odc. 6
21:55 Dzień dobry, śniadanie 2
magazyn kulinarny
22:25 Domowa piekarnia Kucharskiego 3
magazyn kulinarny
23:00 Podróż przez smaki Chin 3
serial dokumentalny odc. 7, sezon 3
01:40 Prosta kuchnia Mary
magazyn kulinarny
02:10 Jakubiak rodzinnie 2
magazyn poradnikowy
02:40 David w Europie 5
magazyn poradnikowy
03:10 Desery Dekera
magazyn kulinarny
03:40 Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2
magazyn kulinarny
04:05 Zielona rewolucja Marty Dymek - Tajlandia
magazyn kulinarny
04:35 365 obiadów Mariety Mareckiej 6
magazyn kulinarny
05:05 Czy na pewno umiesz gotować? 2
reality show
05:30 Czy na pewno umiesz gotować? 2
reality show
{ "seances":{ "138713402": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Trwa pandemia, która przyniosła branży gastronomicznej dotkliwe straty. Piętnastu profesjonalnych kucharzy w Portland w Oregonie staje do walki o tytuł Top Chefa i 250 tysięcy dolarów. Podczas kolejnych konkurencji będą mieli okazję wykazać się swoim kulinarnym kunsztem. Ich zmagania ocenia jury z Tomem Colicchio na czele. Jego członkowie w kolejnych odcinkach będą się zmieniać. Show prowadzi Padma Lakshmi", "duration": " 50 min.", "age_rating": 12 }, "138713403": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Autorka książek kulinarnych i gospodyni programów od lat przekazuje widzom swoją kulinarną pasję, udowadniając, że każdy może gotować.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138713404": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn reklamowy", "synopsis": "Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.", "duration": " 45 min.", "age_rating": 0 }, "138713405": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Mistrz kuchni Donal Skehan wrócił do rodzinnej Irlandii, by tu wychować dzieci. Codzienne obowiązki sprawiają, że na gotowanie zostaje mu jednak niewiele czasu. Mistrz kuchni doradzi, jak optymalnie wykorzystać cenne minuty. Przygotuje zdrowe, pyszne i apetyczne dania pochodzące z różnych kuchni świata. Poda proste przepisy w sam raz dla zapracowanych rodziców, którzy nie chcą zmagać się z długą listą składników i górą brudnych naczyń.", "attributes": "napisy", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713406": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Mistrz kuchni Donal Skehan wrócił do rodzinnej Irlandii, by tu wychować dzieci. Codzienne obowiązki sprawiają, że na gotowanie zostaje mu jednak niewiele czasu. Mistrz kuchni doradzi, jak optymalnie wykorzystać cenne minuty. Przygotuje zdrowe, pyszne i apetyczne dania pochodzące z różnych kuchni świata. Poda proste przepisy w sam raz dla zapracowanych rodziców, którzy nie chcą zmagać się z długą listą składników i górą brudnych naczyń.", "attributes": "napisy", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713407": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Piękne krajobrazy, słońce, gościnni ludzie i przede wszystkim dobre jedzenie to niewątpliwe atuty Grecji. Marieta Marecka w swoim nowym programie pokaże widzom, jak przygotowywać tradycyjne, greckie potrawy we własnej kuchni. Pojawi się m.in. moussaka, kleftiko, souvlaki czy krewetki.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713408": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. Na jej stole pojawią się także owocowo-warzywne koktajle, pasty śniadaniowe, suflety, tosty, naleśniki, placuszki i kiszonki.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713409": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Znakomita brytyjska znawczyni sztuki cukierniczej, gospodyni programów telewizyjnych i autorka książek kulinarnych, Juliet Sear, zaprasza do świata swoich wypieków. Pokazuje, jak przyrządzić je na słodko i słono, na co dzień i od święta, pełne pysznego kremu lub dietetyczne. Prezentuje też przepisy bez glutenu i dla wegan. W każdym odcinku przygotuje cztery pyszne propozycje, które każdy z łatwością powtórzy w swojej kuchni.", "attributes": "napisy", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "138713410": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i przepyszne pączki. Tym słodkim wypiekom nie da się oprzeć.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713411": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713412": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Amerykańskie dania podbiły podniebienia ludzi na całym świecie. Marieta Marecka pokaże, jak przygotować najpopularniejsze z nich. Zacznie od pożywnego śniadania, smażąc idealne naleśniki, czyli słynne pancakes. Udowodni, że przyrządzenie domowych burgerów i hot-dogów wcale nie jest trudne, a efekt może być smakowity.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713413": { "type" : "2", "ser_episode": "5, sezon 7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713414": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713415": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. Na jej stole pojawią się także owocowo-warzywne koktajle, pasty śniadaniowe, suflety, tosty, naleśniki, placuszki i kiszonki.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713416": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713417": { "type" : "2", "ser_episode": "4", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Brytyjski szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza katamaranem w rejs po Morzu Śródziemnym, by odkryć smaki tego regionu. Startuje na Korsyce, następnie zawija na Sardynię, do Marrakeszu, Sewilli, Granady i Jordanii. Zamierza dowiedzieć się, jakie lokalne przysmaki i potrawy trafiają na rodzinne stoły, targowiska i do lokali odwiedzanych przez dla miejscowych. Pokazuje nowe oblicze kuchni śródziemnomorskiej.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "138713418": { "type" : "2", "ser_episode": "5", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Brytyjski szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza katamaranem w rejs po Morzu Śródziemnym, by odkryć smaki tego regionu. Startuje na Korsyce, następnie zawija na Sardynię, do Marrakeszu, Sewilli, Granady i Jordanii. Zamierza dowiedzieć się, jakie lokalne przysmaki i potrawy trafiają na rodzinne stoły, targowiska i do lokali odwiedzanych przez dla miejscowych. Pokazuje nowe oblicze kuchni śródziemnomorskiej.", "duration": " 50 min.", "age_rating": 12 }, "138713419": { "type" : "2", "ser_episode": "5, sezon 7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713420": { "type" : "2", "ser_episode": "8", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Znany szef kuchni wyrusza do pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów południowo-wschodniej Azji. Na jego kulinarnym szlaku znajdzie się m.in. gwarny, barwny i pełen kontrastów Bangkok, wraz ze swoim oszałamiający bogactwem bazarów. Tomasz Jakubiak dotrze też do odległej wioski rybackiej i zazna uroków wyspiarskiego życia. Na koniec uda się do sąsiedniej Kambodży, by odwiedzić stolicę, Phnom Penh, a także miasteczko Kampot na południu kraju, słynące z uprawy pieprzu.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713421": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713422": { "type" : "2", "ser_episode": "2, sezon 12", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Autorzy kontynuują podróż dookoła globu szlakiem ciekawych lokalnych smaków. Czekają ich kolejne inspirujące spotkania z ludźmi, którzy zajmują się rolnictwem, hodowlą i przetwórstwem żywności, a wszystko do robią zgodnie z dawnymi recepturami. Twórcy serii pokażą, jak wyglądają regionalne specjały, codzienne obiady i dania na wyjątkowe okazje. Tym razem przybliżą tradycje kulinarne Serbii, Liechtensteinu, Hiszpanii, Niemiec, Szwecji, Francji, Polski, Portugalii, Martyniki i Sycylii.", "attributes": "napisy", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713423": { "type" : "2", "ser_episode": "3, sezon 12", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Autorzy kontynuują podróż dookoła globu szlakiem ciekawych lokalnych smaków. Czekają ich kolejne inspirujące spotkania z ludźmi, którzy zajmują się rolnictwem, hodowlą i przetwórstwem żywności, a wszystko do robią zgodnie z dawnymi recepturami. Twórcy serii pokażą, jak wyglądają regionalne specjały, codzienne obiady i dania na wyjątkowe okazje. Tym razem przybliżą tradycje kulinarne Serbii, Liechtensteinu, Hiszpanii, Niemiec, Szwecji, Francji, Polski, Portugalii, Martyniki i Sycylii.", "attributes": "napisy", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "138713424": { "type" : "2", "ser_episode": "5, sezon 7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138713425": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Piotr Kucharski proponuje kolejne przepisy na pieczywo pochodzące z różnych stron świata. Widzowie poznają receptury na wypieki na słono i słodko, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Mistrz kulinarny pokaże m.in. jak upiec domową pizzę czy tradycyjne pieczywo kuchni żydowskiej. Nie zabraknie też wypieków razowych, na zakwasie oraz z ziarnami.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713426": { "type" : "2", "ser_episode": "4", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Jamie Oliver w swoim kolejnym programie skupi się na daniach, które pomagają jak najdłużej cieszyć się zdrowiem. Aby sprawdzić, jak jedzenie wpływa na długość życia, odwiedza m.in. greckie wyspy.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "138713427": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "138713428": { "type" : "2", "ser_episode": "6", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Znany szef kuchni wyrusza do pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów południowo-wschodniej Azji. Na jego kulinarnym szlaku znajdzie się m.in. gwarny, barwny i pełen kontrastów Bangkok, wraz ze swoim oszałamiający bogactwem bazarów. Tomasz Jakubiak dotrze też do odległej wioski rybackiej i zazna uroków wyspiarskiego życia. Na koniec uda się do sąsiedniej Kambodży, by odwiedzić stolicę, Phnom Penh, a także miasteczko Kampot na południu kraju, słynące z uprawy pieprzu.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713429": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. Na jej stole pojawią się także owocowo-warzywne koktajle, pasty śniadaniowe, suflety, tosty, naleśniki, placuszki i kiszonki.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713430": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "138713431": { "type" : "2", "ser_episode": "7, sezon 3", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Autorzy poznają bogatą tradycję kulinarną Państwa Środka. Przemierzają kraj, odkrywając charakterystyczne dla poszczególnych regionów dania, składniki i zwyczaje związane z przyrządzaniem, a także serwowaniem posiłków. Skupiają się nie tylko na ciekawych przepisach, przedstawiają też historie ludzi, dla których gotowanie i jedzenie jest ważnym aspektem życia.", "duration": " 55 min.", "age_rating": 12 }, "138713432": { "film_rating": 8.55556, "type" : "2", "ser_episode": "3, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Anthony Bourdain odwiedza Stany Zjednoczone, Europę i Azję. Zatrzymuje się w m.in. Londynie, Los Angeles, Montrealu, Sao Paulo i Tajpej. W każdym z miast spędza zaledwie 24 do 48 godzin. Czas ten przeznacza na wędrowanie szlakami i zaułkami, do których rzadko zaglądają turyści. Znany smakosz korzysta z pomocy mieszkańców odwiedzanych miejscowości, aby poznać najciekawsze lokalne potrawy, wonie i specjały.", "attributes": "napisy", "duration": " 55 min.", "age_rating": 16 }, "138713433": { "film_rating": 8.55556, "type" : "2", "ser_episode": "4, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Anthony Bourdain odwiedza Stany Zjednoczone, Europę i Azję. Zatrzymuje się w m.in. Londynie, Los Angeles, Montrealu, Sao Paulo i Tajpej. W każdym z miast spędza zaledwie 24 do 48 godzin. Czas ten przeznacza na wędrowanie szlakami i zaułkami, do których rzadko zaglądają turyści. Znany smakosz korzysta z pomocy mieszkańców odwiedzanych miejscowości, aby poznać najciekawsze lokalne potrawy, wonie i specjały.", "attributes": "napisy", "duration": " 50 min.", "age_rating": 16 }, "138713434": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Autorka książek kulinarnych i gospodyni programów od lat przekazuje widzom swoją kulinarną pasję, udowadniając, że każdy może gotować.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713435": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Gotowanie jest znakomitym pretekstem do spędzania czasu z rodziną. Znany szef kuchni Tomasz Jakubiak zachęca do dzielenia się z bliskimi pysznymi daniami. Sam z krewnymi i przyjaciółmi zaprezentuje proste pomysły na śniadanie, obiad i kolację. Nie zabraknie anegdot z życia kucharza oraz cennych wskazówek kulinarnych.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713436": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Szef kuchni David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po smakach Rumunii, Bułgarii, Serbii i Węgier. Prowadzący spróbuje regionalnych potraw i odwiedzi najciekawsze restauracje, bary oraz bistra. Oprócz tego przyrządzi dania, które będą jego interpretacją lokalnych potraw, a także sprawdzi się w charakterystycznych dla tamtych regionów aktywnościach fizycznych.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713437": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy. Widzowie dowiedzą się m.in., jak przygotować mus cytrynowy, jakie formy wybrać do pieczenia ciast czy jak zrobić ozdobne czekoladowe kosze.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713438": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste Jagna Niedzielska radzi, jak dobrze przygotować jadłospis i mądrze robić zakupy. Wszystko po to, by przy przyrządzaniu codziennych posiłków nie marnować jedzenia. W każdym odcinku gospodyni programu przygotuje dwie potrawy, wykorzystując łatwo dostępne składniki. Ponieważ swoje podejście do życia i gotowania wyniosła z rodzinnego domu, w jej kuchni pojawi się także mama, Alicja.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138713439": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Marta Dymek udaje się w kulinarną podróż po egzotycznej Tajlandii. Każdy z odcinków serii posiada swój temat przewodni, którym jest jeden z najbardziej charakterystycznych i najciekawszych kulinarnie produktów stosowanych w kuchni tajskiej. Blogerka zaprezentuje jak dany produkt rośnie i opowie jak się go uprawia bądź produkuje. Na koniec wykorzysta je do przygotowania pysznych potraw, rodem z tajskiej restauracji.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713440": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Prowadząca dzieli się pomysłami na oszczędne zakupy i smaczne dania. Prezentuje m.in. przepisy na potrawy wielkanocne i posiłki z grilla. Przekonuje, że gotowanie z dziećmi może być przyjemnością.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "138713441": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Każdy myśli, że został wybrany ze względu na swoje zdolności. Tymczasem okazuje się, że bliscy mają już dość przesolonej lasagne, mdłej pomidorówki lub twardych schabowych, ale boją się powiedzieć to wprost kucharzowi amatorowi. Znany szef kuchni Andrzej Polan ocenia umiejętności swoich gości i pomaga im podszkolić się w trudnej sztuce gotowania", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "138713442": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Każdy myśli, że został wybrany ze względu na swoje zdolności. Tymczasem okazuje się, że bliscy mają już dość przesolonej lasagne, mdłej pomidorówki lub twardych schabowych, ale boją się powiedzieć to wprost kucharzowi amatorowi. Znany szef kuchni Andrzej Polan ocenia umiejętności swoich gości i pomaga im podszkolić się w trudnej sztuce gotowania", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 } }, "dayInfo": { "lastOfType":{ "film": false, "series": [2024,6,10,1,40], "sport": false } } }